Bra kvalitet Psyllium husk pulver

Prodcut namn: Psyllium Husk Powder
Latinska namnet: Plantago asiatica L.
Innehåll: Fiber
Specifikation: 98% och 99%
Utseende: benvitt pulver
Varunamn: LS-Herb
Testmetod: HPLC

 • Beskrivning
 • Packning
 • Bra kvalitet Psyllium husk pulver

  XI EN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. specialiserat på tio år av växtextrakt och exporthandel, för att ge kunderna högkvalitativa, organiska, naturliga, bra pris på olika växtekstrakter, frukt och grönsakspulver samt kosmetika, kemiska råvaror.

  Psylliumskalka som helt enkelt kallas psyllium är delar av frön från växten Plantago ovata av släktet Plantago som är infödd till Indien men kan hittas någon annanstans. Psylliumskalor är hygroskopiska, kapabla att absorbera vätskor som primärt används som en bulkformande laxermedel och en bra källa till dietfibrer och används kommersiellt för att producera slemhinnor.

  Psylliumskal är en effektiv ört som används för att gå ner i vikt och för att bibehålla allmän tarmhälsa. Psylliumskalets fördelar kommer från sin svampiga fiber som inte är lätt smältbar och uppvisar en känsla av fullhet vilket minskar aptiten. Den fiberrika psylliumskalan förbättrar även matsmältningen medan du rengör systemet. Psyllium är en utmärkt källa till fiber för låga kolhydratdieter som är effektiva i viktkontrollprogram.

  Prodcut Namn: Psyllium Husk Powder

  Latinska namnet: Plantago asiatica L.

  Innehåll: Fiber

  Specifikation: 98% och 99%

  Utseende: benvitt pulver

  Maskstorlek: 80 Mesh

  Användad del: Frö

  Betyg: Mat & Läkemedel

  Varunamn: LS-Herb

  Testmetod: HPLC

  Psyllium Husk Powder.jpg

  Psyllium Husk powder (4).jpg


  Psyllium Husk powder (3).jpg


  Funktioner av Psyllium Husk Pulver:

  Liknande gallsyrasekvestrerande läkemedel. Dessutom används psyllium som ett komplement till dietterapi vid behandling av patienter med mild till moderat hyperkolesterolemi. I kombination med andra kolesterolsänkande läkemedel, såsom statiner, ger psyllium en extra fördel vid kolesterolsänkande och tolereras väl och kostnadseffektivt.

  1. Psyllium Effekter och fördelar för hemorrojder

  Att ha mjuk avföring är en stor tröst när man har hemorrojder. Psyllium kan gynna en hemorroj patient genom att mjukna avföring för enkel passage genom analhålan.

  2. Psylliumfördelar för högt blodtryck

  British Journal of Nutrition rapporterade en studie gjord i Curtin Health Innovation Research Institute om effekterna av 12-veckors psyllium fibertillskott eller hälsosam kost på blodtryck och artärstyvhet hos överviktiga och obese individer. Enligt denna studie är den hälsosamma kosten det bästa sättet att kontrollera eller sänka blodtrycket. Psylliumskal ensamma påverkar inte en signifikant fördel vid sänkning av blodtrycket, men ökningen av psylliumskal kan ytterligare förbättra kontrollen och sänka blodtrycket hos hypertensive patienter.

  3. Psylliumeffekter mot högt kolesterol

  Den hälsosamma kosten rik på lösliga fibrer har visat sig gynna patienter med högt kolesterol. Enligt studier visade 5 gram psylliumskal 3 gånger om dagen en signifikant minskning av total kolesterol, LDL-kolesterol och triglyceridnivåer, medan HDL-kolesterol ökade signifikant utan några anmärkningsvärda biverkningar.

  Psylliumskal, när det tas i kombination med kolesterolsänkande läkemedel, såsom statiner, ger ytterligare fördelar vid minskning av kolesterolnivåer.

  4. Psyllium Husk Fördelar med viktminskning

  Studier och kliniska rapporter tyder på att psylliumskal inte är en lätt smältbar fiber och absorberar vatten och gallsyror i mage och tarm. På grund av denna effekt finns det en känsla av en fullare mage som minskar hunger och begär, samtidigt som man förhindrar reabsorption av fettsyror i magen.

  Hur man tar:

  Skinkorna används hela i sitt naturliga tillstånd, eller torkas och hackas eller pulveriseras för lättare konsumtion. I någon av dessa former tar man dem genom att blanda dem med vatten eller annan vätska.

  1. Barn

  Det är bäst att barnen ska få fiber från deras kost. Psyllium-tillskott får endast ges efter läkares råd.

  2. Vuxen:

  Att ta psylliumskal eller frön: Lägg 1 till 2 tsk psylliumskalor med 8 oz glas varmt vatten och blandat väl. Observera att psyllium absorberar vatten snabbt och blandningen ska tas omedelbart, annars blir det för tjockt att svälja.

  När du tar kommersiellt beredda psyllium, ta enligt anvisningarna på produktetiketten. Psyllium kan tas 30 minuter före måltid för viktminskning medan andra ändamål kan tas psyllium på morgonen eller vid sänggåendet.

 • Nedan 5KG

  Aluminiumsfoliepåse inuti, kartong utanför

  Över 6 ~ 25KG

  Dubbla förseglade PP-påsar inuti, fibertrumma utanför

  Drumvolym

  25KG Trumma: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG trumma: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartongvolym

  1KG kartong: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG kartong: 250mm * 330mm * 270mm

  Anmärkning

  Vi kan packa som dina krav, och OEM & ODM välkomna.

Hot Tags: Psyllium Husk Powder, Kina fabrik leverantör, hög kvalitet, hög renhet, bästsäljande, utmärkt pris, psylliumskalpulver, psylliumskal, psylliumskalfiber, psylliumpulver, organiskt psylliumskalpulver
Relaterade produkter

Förfrågning