Inga tillsatser Ananaspulver

Prodcut namn: Ananaspulver
Latinska namnet: Ananas comosus (L.) Merr.
Specifikation: Spraytorkat pulver
Utseende: Gult pulver
Varunamn: LS-Herb
Testmetod: TLC

 • Beskrivning
 • Packning
 • Inga tillsatser Ananaspulver

  XI EN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. specialiserat på tio år av växtextrakt och exporthandel, för att ge kunderna högkvalitativa, organiska, naturliga, bra pris på olika växtekstrakter, frukt och grönsakspulver samt kosmetika, kemiska råvaror.

  Ananasfruktpulverets huvudinnehåll är Bromelain, innehåller antiinflammatoriska enzymer som har den beprövade förmågan att undertrycka inflammation och smärta vid reumatoid artrit och artros, sportskador och andra gemensamma inflammatoriska tillstånd. Ananas extrakt har visats hämma cyklooxygenas enzymet, hämmande syntesen av PG-2. Ananas extrakt hjälper också till att bryta ner fibrin (fibrinolytic), vilket minimerar lokal svullnad. Ananas extrakt kan hämma trombocyt-koagulering och är känd för dess fibrinolytiska egenskaper. Därför kan det förstärka effekterna av antikoagulanta läkemedel, såsom warfarin och coumadin, och bör inte rekommenderas i dessa fall.


  Prodcut Name: Ananaspulver

  Latinska namnet: Ananas comosus (L.) Merr.

  Specifikation: Spraytorkat pulver

  Utseende: Gult pulver

  Maskstorlek: 80 Mesh

  Begagnad del: frukt

  Betyg: Mat & Läkemedel

  Varunamn: LS-Herb

  Testmetod: TLC


  Ananaspulver.jpg

  Funktioner av ananas pulver:

  1.Bromelain är ett allmänt använt proteas, rent naturligt och giftfritt.
  2. Det kan väsentligt bidra till att förbättra människokroppens immunitet och därigenom i stor utsträckning i heath-produkter, medicinsk applikation och livsmedelsindustri etc.
  3.Bromelain har effekterna av att förbättra immuniteten, minska inflammationen, lindra smärta och stimulera matsmältningen såväl som hjälper till med hjärt- och cirkulationsförbättringar.
  4.Protein i maten kan hydrolyseras till mikromolekylpeptid eller aminosyra med bromelain, varför theromelain kan framställas till mjölkmedel för kött, mjukgörare för kex och läka maten.
  5.Addering bromelain till kosmetika och hudvårdsprodukter som innehåller proteiner och oljekoncentrationer och sköter din hud, främjar blodcirkulationen, tenderar och vitar huden och förbättrar hudens funktion.

  Applicering av ananaspulver:

  1. Mat och dryckesingredienser.

  2. Friska produkter.

  3. Kosttillskott.

 • Nedan 5KG

  Aluminiumsfoliepåse inuti, kartong utanför

  Över 6 ~ 25KG

  Dubbla förseglade PP-påsar inuti, fibertrumma utanför

  Drumvolym

  25KG Trumma: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG trumma: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartongvolym

  1KG kartong: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG kartong: 250mm * 330mm * 270mm

  Anmärkning

  Vi kan packa som dina krav, och OEM & ODM välkomna.

Hot Tags: Ananaspulver, Kina Fabriksleverantör, hög kvalitet, hög renhet, bästsäljande, utmärkt pris, ananas pulver, ananas extrakt, ananasjuice pulver, ananas fruktpulver, ananas comosus extrakt
Relaterade produkter

Förfrågning