Goji Berry Pulver Wolfberry Powder

Prodcut namn: Goji bär juice pulver
Latinska namnet: Lyciumbarbarum L
Specifikation: Pulver
Utseende: Ljusbrunt gult pulver
Varunamn: LS-Herb
Testmetod: TLC

 • Beskrivning
 • Packning
 • Goji Berry Pulver Wolfberry Powder

  XI EN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   specialiserat på tio år av växtextrakt och exporthandel, för att ge kunderna högkvalitativa, organiska, naturliga, bra pris på olika växtekstrakter, frukt och grönsakspulver samt kosmetika, kemiska råvaror.

  Goji bär är en rik källa till näringsämnen och aminosyror. Den innehåller 18 aminosyror, 21 spårmineraler och flera vitaminer och mineraler. Den har sex gånger mer aminosyror än bipollen, 500 gånger mer C-vitamin än apelsiner, mer järn än spenat och mer betakaroten än morötter. Goji bär innehåller mineraler som kalcium och magnesium och vitaminer B1, B2, B6 och E-vitamin, som normalt finns i korn och frön och sällan i frukter. Dessutom innehåller dessa bär många komplexa föreningar och fytonäringsämnen. Höga proteinhalten (13% av dessa bär är protein - högre än helvete) och antioxidanter är andra näringsämnen. Dessutom innehåller Goji bär Betasitosterol, Betain och essentiella fettsyror. Med all denna näring packad in i det är det inte konstigt att dessa bär har ett bra medicinskt och hälsosamt värde.


  Prodcut namn: Goji bärpulver

  Latinska namnet: Lyciumbarbarum L

  Specifikation: Pulver

  Utseende: Ljusbrunt gult pulver

  Maskstorlek: 80 Mesh

  Begagnad del: frukt

  Betyg: Mat & Läkemedel

  Varunamn: LS-Herb

  Testmetod: TLC


  Goji Berry Powder.jpg

  Funktioner av Goji Berry Pulver:

  1. Fördelar med njure, näring för lunga, bra för syn och ögon.
  2. Många typer av aminosyror, vitaminer och mer andra näringskomponenter och mineraler kan ge kroppsvätska och öka intern utsöndring
  3. Förbättra immuniteten.
  4. Minska surt innehåll i blod.
  5. Kan tillverkas av de bästa produkterna för naturlig hälso- och sjukvård, som ofta används i hälsokost, hälsodryck och te.
  6. Kan användas som en tonic för ögonen, speciellt där cirkulationen anses vara fattig, under svimningsförhållanden, suddig syn och minskad syn.
  7. I andningsvägarna används det för att tonifiera lungorna, speciellt i förhållanden med en konsumtiv hosta.

  8. I hjärt-kärlsystemet används lycium som ett cirkulationstonikum, för att minska blodtrycket och till lägre lipidnivåer.

  Applicering av Goji Berry Powder:

  1. Appliceras på farmaceutiskt område, görs vanligtvis till tabletter, kapsel och granulat för att värma njuren, stärka milten och förbättra mänsklig immunitet.

  2. Används i matfält, används det huvudsakligen i sorters dryck, sprit och livsmedel för att förbättra mänsklig immunitet och anti-aging.

  3. Funktionella mat- och dryckesapplikationer.

 • Nedan 5KG

  Aluminiumsfoliepåse inuti, kartong utanför

  Över 6 ~ 25KG

  Dubbla förseglade PP-påsar inuti, fibertrumma utanför

  Drumvolym

  25KG Trumma: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG trumma: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartongvolym

  1KG kartong: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG kartong: 250mm * 330mm * 270mm

  Anmärkning

  Vi kan packa som dina krav, och OEM & ODM välkomna.

Hot Tags: Goji Berry Powder, Kina fabrik leverantör, hög kvalitet, hög renhet, bästsäljande, utmärkt pris, goji berrypulver, goji pulver, goji bär pulver
Relaterade produkter

Förfrågning