Frysta torkade röda Pitaya Powder

Prodcut Namn: Frystorkad Röd Dragon Fruit Powder
Latinska namnet: Hylocereus polyrhizus
Innehåll: Dietfibrer, Vitaminer, Anthocyanidiner
Specifikation: Frystorkat pulver
Utseende: Lila pulver
Varunamn: LS-Herb
Testmetod: TLC

 • Beskrivning
 • Packning

 • Frysta torkade röda Pitaya Powder

  XI EN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   specialiserat på tio år av växtextrakt och exporthandel, för att ge kunderna högkvalitativa, organiska, naturliga, bra pris på olika växtekstrakter, frukt och grönsakspulver samt kosmetika, kemiska råvaror.

  Även känd som Dragon Fruit, är Pitaya en fantastisk vacker frukt med en intensiv färg och form, magnifika blommor och en utsökt smak. En gång sågs bara i de finaste restaurangerna blir det snabbt att bli gemensamt i hela Australien som garnering och en utsökt färsk frukt. Att äta frukt tjäna kyld och skär i hälften. Skruta ut köttet och fröna som en kiwifrukter. Citrusfrukter innehåller måttliga mängder vitamin B6, vitamin C, mangan och kalium, vilket möjligen bidrar till elektrolytbalansen. Frostfruktpulver är ett pulver gjord av vakuumfrysttorken bearbetade färska frukter . Den används som en komponent för produktion av milkshakes och barnmat. Det används också vid tillverkning av olika typer av kakor och kex.


  Prodcut namn: Frystorkat Rött Pitaya Pulver

  Latinska namnet: Hylocereus polyrhizus

  Innehåll: Dietfibrer, Vitaminer, Anthocyanidiner

  Specifikation: Frystorkat pulver

  Utseende: Lila pulver

  Maskstorlek: 80 Mesh eller 100Mesh

  Begagnad del: frukt

  Betyg: Matredienser

  Varunamn: LS-Herb

  Testmetod: TLC


  Red Pitaya.jpg

  Funktioner frystorkad Röd Pitaya Pulver:

  1. Bra för diabetes

  Dragon frukt sägs ha förmågan att sänka blodsockernivån, vilket gör det till en hälsosam frukt för personer med diabetes. I Taiwan speciellt uppmanas personer med diabetes att läkare förbrukar drakefrukt.

  2. Innehåller friska fetter

  Den lilla svarta frön av drakefrukten är en rik källa till omega-3-fetter och monoomättade fetter, vilka båda är friska fetter som inte ökar kolesterolhalterna i kroppen. I genomsnitt finns över 1000 fröer i en drakefrukt.

  3. Lastad med antioxidanter

  Dragon frukt, är en riktig mat är extremt rik på antioxidanter. Det har en mängd olika antioxidant substanser som hjälper kroppen att bekämpa fria radikaler som kan skada cellerna och DNA, vilket således fungerar som avskräckande för många sjukdomar, inklusive cancer.

  4. Ökar immunsystemet

  Eftersom denna superfrukt är rik på vitamin C, hjälper den mycket till att öka immunsystemet och skydda kroppen mot skadliga infektioner.

  C-vitamin sägs också avlägsna kroppen av skadliga toxiner och metaller. Det möjliggör också snabb läkning av sår, skador och blåmärken. Att regelbundet äta denna frukt sägs vara till nytta vid kampen mot astma och hosta.

  5. Skyddar hjärtat

  Dragon frukter är rika på flavonoider som har kopplats till att ha en gynnsam effekt för att skydda hjärtat från hjärtrelaterade sjukdomar. Dessutom förhindrar det friska fettinnehållet uppbyggnaden av kolesterol. Låga nivåer av kolesterol hjälper alltid till att upprätthålla ett gott tillstånd i hjärtat.

  6. Hjälper dig med digestion

  Att ha rika fiberhalten kommer att hjälpa dig med att mäta en drakefrukt i matsmältningen, eftersom fiberrika livsmedel är kända för att hjälpa till med matsmältning och lindra förstoppning.

  Dessutom kan det hjälpa till att rensa kolon toxiska element och därmed minska risken för koloncancer. Vissa studier föreslår också drakefrukt för att få pro-biotiska komponenter.

  Användning av frystorkad röd Pitaya Pulver:

  1.Det kan användas som råmaterial för att lägga till i vin, fruktjuice, bröd, tårta, kakor, godis och andra livsmedel;

  2.Det kan användas som livsmedelstillsatser, inte bara förbättra färg, doft och smak, men förbättra

  näringsvärde av mat;

  3.Det kan användas som råmaterial för upparbetning, de specifika produkterna innehåller medicinska ingredienser, genom den biokemiska

  vägen vi kan få önskvärda värdefulla biprodukter.

 • Nedan 5KG

  Aluminiumsfoliepåse inuti, kartong utanför

  Över 6 ~ 25KG

  Dubbla förseglade PP-påsar inuti, fibertrumma utanför

  Drumvolym

  25KG Trumma: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG trumma: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartongvolym

  1KG kartong: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG kartong: 250mm * 330mm * 270mm

  Anmärkning

  Vi kan packa som dina krav, och OEM & ODM välkomna.

Hot Tags: frystorkad röd pitaya pulver, Kina fabrik leverantör, hög kvalitet, hög renhet, bästsäljande, utmärkt pris, frystorkat rött pitayapulver, fd rött pitayapulver, rött drakefruktpulver, pitayapulver
Relaterade produkter

Förfrågning